زمان تقریبی مطالعه: 1 دقیقه

تاریخ: ۱۴۰۰-۰۳-۲۶
نویسنده: سهیل
چگونه می توان با استفاده از گذرواژه سابقه جستجوی Google خود را محافظت کرد

Google فعالیت شما را در محصولات خود پیگیری می کند و این از کسی پنهان نیست، اما شما تا حدودی بر اطلاعات خود کنترل دارید. این داده ها می توانند به طور خودکار پاک شوند و یا پشت یک رمز عبور قرار بگیرند تا از چشمهای کنجکاو محافظت شوند.

فعالیت Google شما از طریق فعالیت.google.com قابل دسترسی است. در اینجا هر کاری که با محصولات Google انجام می دهید ثبت می شود مگر اینکه قابلیت ردیابی را خاموش کنید. Google Searches، دستورات دستیار Google، مکانهای Google Maps، سابقه YouTube  همه اینها در اینجا هستند.

این اطلاعات کاملاً شخصی است ولی به راحتی برای هر کسی که به سیستم حساب گوگل شما وارد شود (از هر سیستمی که بتواند)، قابل دسترسی است. خوشبختانه می توان از آنها با رمز عبور محافظت کرد.

برای شروع این کار، به صفحه activity.google.com در یک مرورگر وب مانند Google Chrome بروید. مطمئن شوید که به سیستم حساب گوگل خود وارد شده اید.

چگونه می توان با استفاده از گذرواژه سابقه جستجوی Google خود را محافظت کرد

بعد، روی “Manage My Activity verification” کلیک کنید.

چگونه می توان با استفاده از گذرواژه سابقه جستجوی Google خود را محافظت کرد

یک پیام پاپ آپ با دو گزینه ظاهر می شود. “Require extra verification” را انتخاب کنید و “Save” را کلیک کنید.

چگونه می توان با استفاده از گذرواژه سابقه جستجوی Google خود را محافظت کرد

از شما خواسته می شود دوباره وارد حساب Google خود شوید تا تأیید کنید که این شخص شما هستید.

چگونه می توان با استفاده از گذرواژه سابقه جستجوی Google خود را محافظت کرد

این تمام چیزهایی است که در آن وجود دارد. اکنون متوجه خواهید شد که اطلاعات موجود در صفحه مخفی شده است. شما یا هر کسی که به صفحه دسترسی دارد باید برای دیدن هر چیزی روی دکمه “Verify” کلیک کنید.

چگونه می توان با استفاده از گذرواژه سابقه جستجوی Google خود را محافظت کرد

صفحه ورود به سیستم حساب Google دوباره ظاهر می شود و اگر گذرواژه و احراز هویت دو عاملی شما به درستی وارد شود، فعالیت و سابقه جستجوی گوگل شما نشان داده می شود.

چگونه می توان با استفاده از گذرواژه سابقه جستجوی Google خود را محافظت کرد

این روش امنیتی خوبی به نظر می رسد، اما یک اشکال بزرگ در این سیستم وجود دارد که باید از آن آگاه باشید. اگر مرورگر شما رمز ورود حساب Google شما را ذخیره کرده باشد (یا اگر از یک مدیر رمز عبور استفاده می کنید)، قسمت رمز را برای شما و هرکسی که سعی در دسترسی به فعالیت شما دارد به صورت خودکار پر می کند.

به همین ترتیب، اگر مرورگر شما بخواهد قسمت رمز عبور شما را به طور خودکار پر کند، مرحله “Verify” چندان تاثیری بر حفاظت از اطلاعات شما ندارد. این چیزی است که باید به خاطر بسپارید.

برای غیرفعال کردن این ویژگی، به سادگی به صفحه تنظیمات “Manage My Activity verification” برگردید، “Don’t Require extra verification” را انتخاب کرده و “Save” را کلیک کنید. این به طور خودکار فعال نیست، بنابراین فقط اگر قبلاً آن را فعال کرده باشید باید آن را خاموش کنید.

چگونه می توان با استفاده از گذرواژه سابقه جستجوی Google خود را محافظت کرد